Het drie gangen menu

Maart 2018

Amuse

  • Met gin gemarineerde Noorse zalm – dressing van sinaasappel – rozemarijn en roze peper

Voorgerecht

  • Carpaccio van tonijn – olie van limoenblaadjes & citroengras – wasabi mayonaise

Hoofdgerecht

  • Ierse dry aged rib-eye – gratin van polder aardappel met knolselder – jus van szechuan peper

Dessert

  • Vanille ring – gelei van mango en z’n coulis – cookies crumble – atsina cress

Aangepaste wijnen, plat en bruisend water inbegrepen.

September 2017

Amuse

  • Gegrilde groene asperges / gelei van droomtomaat / verse buratta / poeder van pesto

Voorgerecht

  • Limoentonijn / wasabimousseline / rucola

Hoofdgerecht

  • Picanha van kalf – aardappelpesto / tomaten salsa / krokante Parmezaan

Dessert

  • Citroenbiscuit / yoghurt / passie vrucht / yuzu / Thai Basilicum / kokos crumble

Aangepaste wijnen, plat en bruisend water inbegrepen.